Şcoala Broşteni a câştigat etapa a şaptea a Proiectului „Un viitor mai sigur, să fim mai buni”

Mai 21, 2016 by

Brosteni
#fotbaldevrancea Etapa a şaptea din cadrul proiectului “Un viitor mai sigur, sa fim mai buni” s-a disputat sâmbătă pe terenul comunal din Vîrteşcoiu, La competiţie au participat echipele de fotbal de la şcolile din comunele Vîrteşcou, Mera, Vîrteşcoiu, Jariştea, Boloteşti, Andreieşu (cu două echipe) şi Faraoane. Primele şase etape disputate din cadrul proiectului au fost câştigate de şcolile Bordeasca, Gugeşti, Pufeşti, Milcovul, Coteşti şi Vidra.

Brosteni1
Astăzi, cea mai bună echipă s-a dovedit a fi echipa din Broşteni, care a terminat pe primul loc, pe locurile 2 şi 3 clasându-se echipele din Boloteşti şi Jariştea. La finalul turneului au fost premiate toate echipele participante, dar şi cel mai tehnic jucator, golgeteri, în timpul jocului şi la jocul 1 la 1, dar şi pentru cel mai bun portar.
Brosteni3
Festivitatea de premiere a fost făcută de preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru şi şeful Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Vrancea, Daniel Gongu. AJF Vrancea ţine să mulţumească factorilor locali, dar şi Primăriei din comuna Vîrteşcoiu care şi-au arătat toată disponibilitatea pentru a organiza această etapă.
Brosteni4
Proiectul este organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea, IPJ Vrancea şi ISJ Vrancea. Sâmbătă, următoarea etapă a proiectului este programată sâmbăta vitoare în comuna Moviliţa, începând cu ora 10.00.

Related Posts

Tags

Share This

468 ad
%d blogeri au apreciat: